Παρέχουμε Δωρεάν Διάγνωση Του Υπολογιστή Σας 

Η ανάκτηση δεδομένων είναι η διαδικασία διάσωσης (επαναφοράς/ανάκτησης) μη προσβάσιμων, διεγραμμένων, κατεστραμμένων ή μορφοποιημένων δεδομένων από το σκληρό δίσκο ή SSD, από αφαιρούμενα μέσα, όταν τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε αυτά δεν είναι προσβάσιμα με κανονικό τρόπο.

Οπότε αν διαγράψατε κατά λάθος σημαντικά αρχεία από τον σκληρό δίσκο ή αν ο δίσκος διέκοψε την λειτουργία του και είναι ανάγκη να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα του υπολογιστή σας, το κατάστημα μας εξασφαλίζει επαγγελματική ανάκτηση δεδομένων. Πρώτα διαπιστώσουμε αν πραγματικά χρειάζεται να εκτελεστεί ανάκτηση στον σκληρό δίσκο αφού μπορεί τα αρχεία σας να μην έχουν χαθεί και μετά μεταβαίνουμε στην ανάκτηση των δεδομένων σας αφαιρώντας τον σκληρό δίσκο και τοποθετώντας τον σε δικό μας σύστημα.

Σημείωση:

Μέχρι να έρθετε σε επαφή με τον  τεχνικό μην προσπαθήσετε να αλλάξετε καθόλου το σύστημα των αρχείων σας και μην προσπαθήσετε να ανακτήσετε μόνοι σας τα αρχεία διότι μπορεί μια λάθος κίνηση να οδηγήσει σε μη αναστρέψιμη απώλεια δεδομένων.

Κόστος υπηρεσίας ανάκτησης δεδομένων:

Το κόστος της υπηρεσίας  καθορίζεται από το κόστος των ανταλλακτικών που θα χρησιμοποιηθούν καθώς και από την εκάστοτε περίπτωση βλάβης. Η τιμή ανάκτησης δεν μπορεί να προκαθοριστεί εάν δεν πραγματοποιηθεί πρώτα διάγνωση του υπολογιστή. Μετά το τέλος της διαδικασίας ελέγχει ο πελάτης αν  έχουν αποκατασταθεί σωστά τα δεδομένα και ύστερα τα δεδομένα σας διαγράφονται οριστικά από το δικό μας σύστημα.

Η αφαίρεση τυχόν ιών από τα ανακτημένα δεδομένα χρεώνεται επιπλέον 15€ στην τιμή ανάκτησης. 

Χρόνος επισκευής:

Ο χρόνος που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η ανάκτηση δεδομένων μπορεί να είναι μερικές ώρες εφόσον ο δίσκος βρίσκεται σε καλή κατάσταση και δεν είναι ελαττωματικός. Στην αντίθετη περίπτωση μπορεί να χρειαστούν έως και 6 ημέρες για να πραγματοποιηθεί σωστή ανάκτηση.

Για οποιαδήποτε ερώτηση καλέστε μας

Τιμή με ΦΠΑ 

40-120 €

 

Χρόνος Επισκευής

1-6 Ημέρες 

 

Εγγύηση Επισκευής 

Ρωτήστε μας