Παρέχουμε Δωρεάν Διάγνωση Του Υπολογιστή Σας 

Η μητρική πλακέτα ενός υπολογιστή  (motherboard) είναι η κεντρική πλακέτα με την οποία είναι συνδεδεμένα όλα τα συστήματα και υποσυστήματα του υπολογιστή σας για αυτό και μια βλάβη στην μητρική είναι από τα πιο σοβαρά προβλήματα  που μπορεί να αντιμετωπίσετε. Τέτοιες βλάβες μπορεί να οφείλονται είτε σε υψηλή θερμοκρασία ή υγρασία είτε σε σπάσιμο της μητρικής.

Τα συμπτώματα που μπορεί να εμφανίσει το laptop σας σε τέτοια περίπτωση είναι κακή  λειτουργία της κάρτας γραφικών, ο υπολογιστής δεν ανοίγει ή ανοίγει και η οθόνη είναι μαυρισμένη, τα Windows δείχνουν σφάλμα κατά την λειτουργία τους, η μπαταρία του υπολογιστή δεν φορτίζει ή το laptop σβήνει ξαφνικά και κάνει επανεκκίνηση από μόνο του ή ο υπολογιστής παύει να αναγνωρίζει περιφερειακές συσκευές  (ποντίκι, σκληρός δίσκος, USB, κ.α.).

Κόστος υπηρεσίας αντικατάστασης:

Στο κόστος αντικατάστασης  περιλαμβάνεται αρχικά τον  έλεγχο της μητρικής ώστε να εντοπιστεί η βλάβη, αποσυναρμολόγηση του laptop και αντικατάσταση της μητρικής. Τέλος, γίνεται εκ νέου έλεγχος ορθής λειτουργίας  του συστήματος.

Στο κόστος της αντικατάστασης ΔΕΝ περιλαμβάνεται το κόστος των ανταλλακτικών

Για οποιαδήποτε ερώτηση καλέστε μας

Τιμή με ΦΠΑ 

30€

 

Χρόνος Επισκευής 

2-4 Ώρες 

 

Εγγύηση Επισκευής 

3 Μήνες