Παρέχουμε Δωρεάν Διάγνωση Του Υπολογιστή Σας 

Αν έχετε πρόβλημα με τον πληκτρολόγιο σας, έχουν ξεκολλήσει ορισμένα πλήκτρα ή δεν λειτουργούν κάποια από αυτά και κολλάνε ή αν εμφανίζονται διπλοί χαρακτήρες ή αν έχει πέσει κάποιο υγρό στο πληκτρολόγιο σας (νερό, καφές κ.α.) εμπιστευτείτε την τεχνική ομάδα του Broken για την πιο αξιόπιστη αντικατάσταση.

Κόστος υπηρεσίας αντικατάστασης:

Η διαδικασία αντικατάστασης περιλαμβάνει τον έλεγχο λειτουργίας του πληκτρολογίου, την αποσυναρμολόγηση και αφαίρεση του πληκτρολογίου, τον καθαρισμό, την εγκατάσταση του καινούριου πληκτρολογίου και έλεγχος σωστής λειτουργίας. Στο κόστος αντικατάστασης περιλαμβάνεται η τεχνική εργασία για την αντικατάσταση. Μέσα στο κόστος ΔΕΝ περιλαμβάνεται το κόστος του ανταλλακτικού κάτι που μπορεί να αυξήσει την τελική τιμή σημαντικά ανάλογα το μοντέλο και την μάρκα  του υπολογιστή σας. Για περισσότερες πληροφορίες  για τα ανταλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας.

Χρόνος επισκευής:

Η αντικατάσταση του πληκτρολογίου μπορεί να γίνει άμεσα μέσα σε 1-2 ώρες εφόσον το νέο πληκτρολόγιο το έχετε προμηθευτεί εκ των προτέρων αλλιώς μπορεί να φτάσει και τις 5 ημέρες αναλόγως τις μέρες που θα χρειαστεί η προμήθεια του.

Για οποιαδήποτε ερώτηση καλέστε μας

Τιμή με ΦΠΑ 

15€

 

Χρόνος Επισκευής 

3-4 Ώρες έως και5 Ημέρες 

Εγγύηση Επισκευής 

Ρωτήστε μας