Παρέχουμε Δωρεάν Διάγνωση Του Υπολογιστή Σας 

Ένας ιός υπολογιστή είναι ένα μικρό πρόγραμμα λογισμικού που μεταδίδεται από τον έναν υπολογιστή στον άλλο και παρεμβάλλεται στη λειτουργία του υπολογιστή.Το κακόβουλο αυτό λογισμικό μπορεί να καταστρέψει ή να διαγράψει δεδομένα στον υπολογιστή σας. Αν παρατηρείτε πως ο υπολογιστής  σας γίνεται αργός ή δεν τρέχουν καλά κάποια προγράμματα  τότε πιθανόν να χρειαστείτε καθαρισμό κακόβουλου υλικού. Στο Broken μπορούμε να αφαιρέσουμε το κακόβουλο λογισμικό χωρίς να επηρεαστούν τα αρχεία σας. 

Κόστος υπηρεσίας αφαίρεσης ιών:

Το κόστος υπηρεσίας περιλαμβάνει τον εντοπισμό όλων των κακόβουλων προγραμμάτων και ολική διαγραφή τους από το σύστημα και κατόπιν έλεγχος και αποκατάσταση των βλαβών που προκάλεσαν οι ιοί στο desktop σας. Ακόμη, αν επιθυμείτε να προφυλαχθείτε από ενδεχόμενο κίνδυνο στο μέλλον μπορούμε να εγκαταστήσουμε σύστημα anti-virus με ένα επιπλέον κόστος 10€.

Χρόνος επισκευής:

Ο συνηθισμένος χρόνος καθαρισμού προβλέπεται σε λίγες ώρες αλλά ανάλογα το είδος των ιών που έχουν προσβάλλει τον υπολογιστή σας μπορεί να φτάσει και τις λίγες ημέρες.

 
Για οποιαδήποτε ερώτηση καλέστε μας

Τιμή με ΦΠΑ 

25€

Χρόνος Επισκευής 

Ώρες έως 2 ημέρες