Παρέχουμε Δωρεάν Διάγνωση Του Υπολογιστή Σας 

Όταν αγοράζουμε ένα νέο Windows PC, η ταχύτητά του βρίσκεται στα ύψη και όλες οι εφαρμογές ξεκινούν σε δευτερόλεπτα. Ωστόσο, με τον καιρό το λειτουργικό αρχίζει να ζορίζεται και τα πράγματα δυσκολεύουν. Αν η ταχύτητα του υπολογιστή σας είναι μειωμένη και ο αποθηκευτικός χώρος εξαντλείται,, τότε στο Broken μπορείτε να βελτιώσετε την επίδοση των Windows ώστε να λειτουργούν στην βέλτιστη ταχύτητα με αξιοπιστία και υπευθυνότητα.

Κόστος υπηρεσίας βελτίωσης Windows:

Το κόστος υπηρεσίας βελτίωσης της απόδοσης του υπολογιστή σας περιλαμβάνει την βελτιστοποίηση της ταχύτητας του λειτουργικού συστήματος, την αφαίρεση ανεπιθύμητων προγραμμάτων, την μείωση των διεργασιών στο παρασκήνιο, την  απεγκατάσταση προγραμμάτων εκτός χρήσης, το σκανάρισμα για κακόβουλο υλικό και την ενημέρωση των Windows. Η τεχνική υποστήριξη που προσφέρουμε θα αναβαθμίσει αποτελεσματικά την ταχύτητα του υπολογιστή σας αφού προσέχουμε τα ήδη υπάρχοντα χαρακτηριστικά του συστήματος σας και εντοπίζουμε τις ανάγκες βελτίωσης της ταχύτητας ξεχωριστά για κάθε εφαρμογή ή παιχνίδι.

Χρόνος επισκευής:

Ο χρόνος που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η βελτίωση του λογισμικού κυμαίνεται συνήθως από 4-6 ώρες αναλόγως  την υπάρχουσα κατάσταση του laptop.

Για οποιαδήποτε ερώτηση καλέστε μας

Τιμή με ΦΠΑ 

15€

 

Χρόνος Επισκευής 

4-6 ώρες 

 

Εγγύηση Επισκευής 

Ρωτήστε μας