Παρέχουμε Δωρεάν Διάγνωση Του Υπολογιστή Σας 

Η μητρική πλακέτα ενός υπολογιστή  (motherboard) είναι η κεντρική πλακέτα με την οποία είναι συνδεδεμένα όλα τα συστήματα και υποσυστήματα του υπολογιστή σας για αυτό και μια βλάβη στην μητρική είναι από τα πιο σοβαρά προβλήματα  που μπορεί να αντιμετωπίσετε. Τέτοιες βλάβες μπορεί να οφείλονται είτε σε υψηλή θερμοκρασία ή υγρασία είτε σε σπάσιμο της μητρικής.

Τα συμπτώματα που μπορεί να εμφανίσει το laptop σας σε τέτοια περίπτωση είναι κακή  λειτουργία της κάρτας γραφικών, ο υπολογιστής δεν ανοίγει ή ανοίγει και η οθόνη είναι μαυρισμένη, τα Windows δείχνουν σφάλμα κατά την λειτουργία τους, η μπαταρία του υπολογιστή δεν φορτίζει ή το laptop σβήνει ξαφνικά και κάνει επανεκκίνηση από μόνο του ή ο υπολογιστής παύει να αναγνωρίζει περιφερειακές συσκευές  (ποντίκι, σκληρός δίσκος, USB, κ.α.).

Κόστος υπηρεσίας επισκευής μητρικής:

Στο κόστος επισκευής περιλαμβάνεται αρχικά ο έλεγχος της μητρικής ώστε να εντοπιστεί η βλάβη, αποσυναρμολόγηση του laptop, επισκευή της μητρικής πλακέτας  και αντικατάσταση των ελαττωματικών εξαρτημάτων , καθαρισμός του ανεμιστήρα και και της θερμοαγώγιμης πάστας και αντικατάσταση της πάστας , ενημέρωση των drivers και εκ νέου έλεγχος σωστής λειτουργίας και θερμοκρασίας.

Χρόνος επισκευής:

Ο χρόνος επισκευής της μητρικής πλακέτας υπολογίζεται συνήθως στις 5-7 ημέρες ανάλογα το είδος της βλάβης ωστόσο σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να διαρκέσει και περισσότερο.

 
Για οποιαδήποτε ερώτηση καλέστε μας

Τιμή με ΦΠΑ 

80-120€

 

Χρόνος Επισκευής 

5-7 Ημέρες 

Εγγύηση Επισκευής 

3-6 μήνες