Παρέχουμε Δωρεάν Διάγνωση Του Υπολογιστή Σας 

Τα περισσότερα laptop , μητρικές, παιχνιδομηχανές, servers και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές διαθέτουν chips που ονομάζονται BGA (ball grid array) μικροεπεξεργαστές. Μια κάρτα γραφικών μπορεί κάποιες φορές να εμφανίσει κατασκευαστικά ελαττώματα  ή να προκληθούν φθορές σε αυτήν είτε από υψηλές θερμοκρασίες ή από απότομες μεταβολές θερμοκρασίας, κάτι που εμποδίζει την σωστή λειτουργία της. Αν ο υπολογιστής σας ανοίγει και η οθόνη δεν εμφανίζει τίποτα ή εμφανίζει αδυναμία να φορτώσει ορισμένα προγράμματα όπως παιχνίδια ή τα γραφικά σας εμφανίζουν κάθετες και οριζόντιες γραμμές και γενικά τα γραφικά και η οθόνη εμφανίζουν χαμηλή ανάλυση τότε πιθανόν να χρειάζεται μέθοδο Reballing.

Reballing ονομάζουμε την διαδικασία κατά την οποία σε ένα bga ζεσταίνουμε το κάτω μέρος  που είναι κολλημένο στην πλακέτα για να ξεκολλήσουμε εντελώς το chip. Αφού ξεκολληθεί αφαιρούμε από όλες τις επαφές του bga τα σφαιρίδια και από την πλακέτα τις κολλήσεις στο σημείο που ήταν κολλημένο. Καθαρίζεται η κάθε επαφή και περνιέται σε κάθε μία χωριστά νέα κόλληση. Τελειώνοντας ξανακολλάμε πάλι το bga chip πάνω στην πλακέτα.

Κόστος  υπηρεσίας προηγμένης επισκευής Reballing:

Στο κόστος υπηρεσίας Reballing περιλαμβάνεται αρχικά ο έλεγχος του υπολογιστή και της βλάβης στην κάρτα γραφικών, αποσυναρμολόγηση του υπολογιστή, εφαρμογή της διαδικασίας Reballing και επανέλεγχος της λειτουργίας της κάρτας γραφικών. Ακόμη, στην τιμή περιλαμβάνεται η αλλαγή θερμοαγώγιμης πάστας, ο καθαρισμός του συστήματος ψύξης τόσο της κάρτας γραφικών όσο και του επεξεργαστή.

Για οποιαδήποτε ερώτηση καλέστε μας

Τιμή με ΦΠΑ 

70€

 

Χρόνος Επισκευής 

3-5 Ημέρες 

Εγγύηση Επισκευής 

Ρωτήστε μας