Η εταιρία Broken, ιδρυθείσα στα μέσα του 2018, είναι ένα διαρκώς εξελισσόμενο ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) τεχνολογίας  με στόχο την κάλυψη των διαδικτυακών αγορών του κοινού, με την καλύτερη εξυπηρέτηση σας με συνέπεια παρέχοντας προϊόντα τεχνολογίας, παροχής υπηρεσιών διαδικτύου και το τμήμα service με την πιο άμεση και αποτελεσματική τεχνική υποστήριξη.Ακόμα κι αν δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε, μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε, ώστε να κάνετε την πιο σωστή και ενημερωμένη επιλογή. Είμαστε στην διάθεση σας να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας με ένα e-mail ή με ένα τηλεφώνημα. Σας παρέχουμε εγγύηση για κάθε προϊόν. Το κατάστημα μας διατηρεί και εκθεσιακό χώρο στην οδό Ζηνοδότου 5 στο Παγκράτι, στην Αθήνα.

Ασφάλεια δεδομένων
Διασφαλίζουμε ότι τα δεδομένα σας σε εμάς θα μείνουν απόρρητα.


Υποστήριξη
Δίπλα στον πελάτη για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση.


Τεχνογνωσία επισκευών
Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στις επισκευές.

Απομακρυσμένη υποστήριξη

Η εταιρία Broken σας παρέχει απομακρυσμένη υποστήριξη και επισκευή του PC σας, καθώς αναγνωρίζουμε πως η μεταφορά του δεν είναι εύκολη υπόθεση. Το έμπειρο και υψηλά καταρτισμένο προσωπικό μας, θα μπορέσει να αποκαταστήσει οποιαδήποτε δυσλειτουργία, όπως δημιουργία εφεδρικού αντιγράφου ασφαλείας, εγκατάσταση προγραμμάτων, περιφερειακών συσκευών ακόμη και απομάκρυνση ιών από το PC σας.
Αντιμετωπίζουμε το κάθε πρόβλημα με σοβαρότητα και ταχύτητα και συνεπώς μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύτιμο χρόνο χάρη στις υπηρεσίες απομακρυσμένης βοήθειας που μπορούμε να σας προσφέρουμε και φυσικά χρήματα.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, τα αρχεία και τα δεδομένα σας που πιθανόν παρουσιάζονται στην οθόνη μας, είναι απολύτως εμπιστευτικά και καλύπτονται νομικά από τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.
Δεν χρονοτριβούμε στην υποστήριξη που σας παρέχουμε και προτείνουμε πάντα τις πιο γρήγορες και έξυπνες λύσεις.
Ο χρήστης μπορεί όποτε θελήσει να απενεργοποιήσει την εφαρμογή οποιαδήποτε στιγμή, απλά κλείνοντας την. Κάθε φορά που η εφαρμογή τερματίζεται, ο κωδικός πρόσβασης αλλάζει αυτόματα, ώστε δεν επιτρέπει την πρόσβαση σε κανέναν χωρίς την άδεια του χρήστη και όλες οι εργασίες του τεχνικού μας είναι εμφανείς στην οθόνη σας και μπορείτε να παρακολουθείτε την κάθε κίνηση του τεχνικού.