Παρέχουμε Δωρεάν Διάγνωση Του Υπολογιστή Σας 

Ο όρος backup ή αλλιώς αντίγραφο ασφαλείας αναφέρεται στην διαδικασία αντιγραφής και αρχειοθέτησης δεδομένων σε μια διαφορετική και ασφαλή θέση (δευτερεύουσα τοποθεσία) έτσι ώστε να είναι ευκολότερη η επαναφορά  τους σε περίπτωση που τα αρχικά αρχεία χαθούν, διαγραφούν, καταστραφούν ή αλλαχθούν.

Κόστος υπηρεσίας Backup:

Το κόστος της υπηρεσίας περιλαμβάνει αντίγραφο όλων των αρχείων σας, σελιδοδείκτες και όποιο άλλο χρήσιμο αρχείο για εσάς. Πριν την διαδικασία του backup μεταφέρουμε όλα τα προσωπικά σας αρχεία σε εξωτερικό δίσκο και  ελέγχουμε τα αρχεία σας  για  ιούς καθώς  η  μεταφορά αρχείων ενέχει  την πιθανότητα επαναμόλυνσης  του λειτουργικού συστήματος. Τέλος, μεταφέρουμε τα δεδομένα που αντιγράφηκαν στο μέσο αποθήκευσης που εσείς επιθυμείτε.  

Το backup περιλαμβάνει τους φακέλους: ‘Επιφάνεια Εργασίας, Εικόνες, Έγγραφα, Μουσική,  Βίντεο, Αγαπημένα, Λήψεις και όποιο άλλο αρχείο επιθυμείτε. Εφόσον το ζητήσετε μπορούμε να εξάγουμε σελιδοδείκτες και τα αγαπημένα από οποιοδήποτε browser. Αν επιθυμείτε να αφαιρέσουμε τους ιούς από τα αρχεία σας το κόστος αυξάνεται κατά 15€.

Για να είστε σίγουροι ότι δεν θα χάσετε τα πολύτιμα αρχεία σας εμπιστευτείτε την ομάδα τεχνικής υποστήριξης του Broken που λειτουργεί με απόλυτη ευθύνη και αξιοπιστία.

Για οπιαδήποτε ερώτηση καλέστε μας

Τιμή με ΦΠΑ 

15€

Χρόνος Επισκευής 

1-2 Ημέρες