Παρέχουμε Δωρεάν Διάγνωση Του Υπολογιστή Σας 

Ο όρος backup ή αλλιώς αντίγραφο ασφαλείας αναφέρεται στην διαδικασία αντιγραφής και αρχειοθέτησης δεδομένων σε μια διαφορετική και ασφαλή θέση (δευτερεύουσα τοποθεσία) έτσι ώστε να είναι ευκολότερη η επαναφορά  τους σε περίπτωση που τα αρχικά αρχεία χαθούν, διαγραφούν, καταστραφούν ή αλλαχθούν.

Κόστος υπηρεσίας Backup:

Το κόστος της υπηρεσίας περιλαμβάνει αντίγραφο όλων των αρχείων σας ,των emails, αγαπημένα, σελιδοδείκτες και όποιο άλλο χρήσιμο αρχείο για εσάς. Πριν την διαδικασία του backup μεταφέρουμε όλα τα προσωπικά σας αρχεία σε εξωτερικό δίσκο και  ελέγχουμε τα αρχεία σας  για  ιούς καθώς  η  μεταφορά αρχείων ενέχει  την πιθανότητα επαναμόλυνσης  του λειτουργικού συστήματος . Τα μεταφέρουμε μετά στο μέσο αποθήκευσης που εσείς επιθυμείτε.  

 

Το backup περιλαμβάνει τους φακέλους: ‘Επιφάνεια Εργασίας, Εικόνες, Έγγραφα, Μουσική,  Βίντεο, Αγαπημένα, Λήψεις και όποιον άλλο αρχείο επιθυμείτε. Εφόσον το ζητήσετε μπορούμε να εξάγουμε σελιδοδείκτες και αγαπημένα από οποιοδήπτοε browser.

Για να είστε σίγουροι ότι δεν θα χάσετε τα πολύτιμα αρχεία σας εμπιστευτείτε την ομάδα τεχνικής υποστήριξης του Broken που λειτουργεί με απόλυτη ευθύνη και αξιοπιστία.

Για οποιαδήποτε ερώτηση καλέστε μας

Τιμή με ΦΠΑ 

15€

 

Χρόνος Επισκευής 

1-2  Ημέρες 

Εγγύηση Επισκευής 

Ρωτήστε μας