Παρέχουμε Δωρεάν Διάγνωση Του Υπολογιστή Σας 

Το antivirus είναι ένα λογισμικό που βοηθάει στον εντοπισμό ιών, spywares, adwares, malwares, Trojans και άλλων  λογισμικών  που μπορεί να έχουν εισέλθει στον υπολογιστή. Επίσης, το antivirus είναι η άμυνα ενάντια σε τέτοια κακόβουλα λογισμικά που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στον υπολογιστή σας.

Αν βλέπετε το desktop σας  να έγινε πολύ  αργό ή, κολλάνε τα προγράμματα όταν τα ανοίγετε ή κάνουν τα Windows πολύ ώρα να ενεργοποιηθούν τότε είναι πολύ πιθανό να χρειάζετε να εγκαταστήσετε πρόγραμμα Antivirus για να έχετε προστασία σε πραγματικό χρόνο. Αν διαθέτετε ήδη πρόγραμμα Antivirus στο Broken μπορούμε να ελέγξουμε την λειτουργία του και να το αναβαθμίσουμε ή να το αντικαταστήσουμε με άλλο πιο αξιόπιστο.  

Κόστος υπηρεσίας εγκατάστασης Antivirus:

Το κόστος υπηρεσίας  περιλαμβάνει τον έλεγχο της κατάστασης του υπολογιστή,   την εγκατασταση του antivirus και την εγακτάσταση προγράμματος καθαρισμού από cookies και temp. Ο τεχνικός μας θα σας ενημερώσει για τυχών επιπλέων επισκευές  χρειάζεται ο υπολογιστής σας και για ότι απορία έχετε για το antivirus.

Για οποιαδήποτε ερώτηση καλέστε μας

Τιμή με ΦΠΑ 

10€

 

Χρόνος Επισκευής 

1-2 Ώρες

 

Εγγύηση Επισκευής 

Ρωτήστε μας