Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία που το παραλάβατε.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον το προϊόν που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχει αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία του, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο αγοράς.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση του προϊόντος και το άθικτο της συσκευασίας του, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ.).

Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο [email protected] ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 211 11 32348

 

Η επιστροφή των χρημάτων θα πραγματοποιηθεί άμεσα την ημερομηνία που θα παραλάβουμε από εσάς το προϊόν. Τα μεταφορικά έξοδα σε περίπτωση επιστροφής του προϊόντος με μεταφορική εταιρεία, επιβαρύνουν εσάς.

 

Αναλυτικότερα: 

Όροι και προϋποθέσεις για την άσκηση του δικαιώματος επιστροφής προϊόντος:

Το δικαίωμα της επιστροφής προϊόντος μπορείτε να το ασκήσετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή του προϊόντος ώστε να θεωρηθεί εμπρόθεσμη και δεν χρειάζεται κάποια επιπλέον αιτιολόγηση από εσάς.

Προϋπόθεση για την επιστροφή είναι το προϊόν να είναι στην αρχική του κατάσταση, να είναι άθικτη η συσκευασία και να περιλαμβάνονται όλα τα παρελκόμενα, τυχόν δώρα, συνοδευτικά προϊόντα και υλικά.

Σε περίπτωση όπου το προϊόν έχει χάσει την αξία του λόγω κακής μεταχείρισης η οποία ξεφεύγει από την απλή εξέταση της λειτουργικότητας και των χαρακτηριστικών του προϊόντος, θα πρέπει να αποκαταστήσετε με χρηματική αποζημίωση τη μείωση της αξίας του.

Σε αυτήν την περίπτωση από το ποσό που θα σας επιστρέψουμε, θα αφαιρεθεί η συγκεκριμένη χρηματική αποζημίωση. Σε κάθε τέτοια περίπτωση θα ενημερωθείτε πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία πίστωσης και επιστροφής των χρημάτων.

Ειδικά στις περιπτώσεις εξαρτημάτων και ανταλλακτικών όπου το υλικό απαιτεί κατάλληλη τεχνογνωσία τόσο για την επιλογή του όσο και για την εγκατάσταση του και το οποίο δεν μπορεί να λειτουργήσει σαν αυτόνομη μονάδα, θεωρείται ότι η αποσφράγιση της συσκευασίας του συνεπάγεται αυτόματα ότι έχει χάσει τουλάχιστον το 50% της εμπορικής του αξίας και σε περίπτωση επιστροφής θα πιστώνεται ανάλογα στο 50% της αξίας τιμολόγησης, εκτός και αν αφορά αγορά που πραγματοποιήσατε έπειτα από δική μας πρόταση.

 

Εξαιρέσεις του δικαιώματος επιστροφής προϊόντος:

Το δικαίωμα της επιστροφής προϊόντος δεν ισχύει για τις περιπτώσεις που εξαιρούνται από την κείμενη νομοθεσία και νομολογία, όπως προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί για εσάς με δικές σας προδιαγραφές, υπηρεσίες που έχουν ήδη εκτελεστεί, προϊόντα που δεν είναι κατάλληλα για επιστροφή για λόγους υγείας εφόσον έχουν αποσφραγιστεί, προγράμματα και λογισμικό που έχει αποσφραγιστεί κ.λ.π.

 

Επιστροφή λόγω παράδοσης λανθασμένου προϊόντος:

Στην περίπτωση που το προϊόν που σας αποστείλαμε είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την αγορά του. Η επιστροφή του προϊόντος, σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να γίνει μόνο εάν το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και με πλήρη αυθεντική συσκευασία. Σε αυτή την περίπτωση, τα μεταφορικά έξοδα επιστροφής του προϊόντος με μεταφορική εταιρεία, επιβαρύνουν εμάς.

 

Επιστροφή λόγω λάθους επιλογής προϊόντος:

Η UniNet σας παρέχει τη δυνατότητα να ζητήσετε την επιστροφή του προϊόντος που αγοράσατε μέσα σε δεκατέσσερις (14) ημέρες λόγω λάθους επιλογής σας. Η δυνατότητα προσφέρεται εφόσον το προϊόν είναι άθικτο, με σφραγισμένη συσκευασία μαζί με το παραστατικό πώλησης. Σε κάθε περίπτωση η UniNet διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει οποιαδήποτε αίτηση επιστροφής δίχως την υποχρέωση αιτιολόγησης της απόφασης αυτής. Τα μεταφορικά έξοδα επιστροφής του προϊόντος με μεταφορική εταιρεία, επιβαρύνουν εσάς.